Ikonic på Smugglargården


Hos oss hittar du större delar av Ikonics sortiment, så som sadlar träns, förbyglar och övriga sadeltillbehör. 

I sadelutbudet finns modeller från minsta ponnystorlekar till stor häst. Med flera olika val kan du designa din sadel efter önskemål. Alla modeller är ändringsbara i bommen och stoppningen och mycket uppskattade av såväl hästar som ryttare. 


Ikonic med modeller för små och stora


Med tre olika modeller att utgå ifrån kan du designa din egna sadel. Light, Evolution och Elit. Både Light och Evolution finns i ponny och storhäst och i hopp och dressyr, medan Elit endast görs i hopp från 16,5". Sadlarna finns i svart och olika bruna nyanser med val av färg på piping som du enkelt gör vid din beställning. Samtliga sadlar har ändringsbar bom och stoppning.


Ponnysadlar från Ikonic


En av anledningarna att vi tog in Ikonic i vårt sortiment från början är deras utbud av ponymodeller. Prisvärda och väl genomtänkta ponysadlar för de minsta ryttarna. Flera av modellerna passar de små ponnysarna med kort anläggningsyta och breda ryggar. Vidden ändras lätt med koppjärn och stoppningen går att korrigera. Självklart kan man även här designa sin sadel med olika storlek på kåpa, stöd, säte och färg. 

Ponnymodellerna hittar du i Light och Evolution, både i dressyr och hopp.